Građevinska tvrtka Stambena izgradnja d.o.o. iz Slavonskog Broda, posluje od 2009. godine u Hrvatskoj ali i regiji. Vlasnik, jedini osnivač i direktor je Jure Prskalo. Sukladno posjedovanju licence ministarstva za obavljanje djelatnosti građenja u kategoriji III, Stambena izgradnja d.o.o. je tehnički i mehanizacijski opremljena kako bi u potpunosti udovoljila zahtjevima za radove te kategorije.

Dugogodišnje iskustvo i suvremena tehnologija koju koristi tvrtka, pruža sigurno i u najkraćim rokovima, izvođenje vrlo izazovnih i kompleksnih radova vođenih ekspertnim inženjerskim znanjem i velikim brojem kvalificiranih radnika.

Misija tvrtke Stambena izgradnja d.o.o. je provođenje ciljeva politike kvalitete koju tvrtka naglašava u svim segmentima poslovanja.
Ciljevi te politike odnose se na kvalitetu izvedenih radova i sigurnost izgrađenih građevina te krajnje zadovoljstvo kupaca tj. naručitelja i investitora. Radovi se vrše strogo prema projektnoj dokumentaciji, u skladu sa Zakonom o prostornom uređenju i gradnji, prema pravilima struke i uputama nadzornih inženjera.

Naziv tvtke:

STAMBENA IZGRADNJA, d.o.o. za građenje i trgovinu

STAMBENA IZGRADNJA d.o.o.

Sjedište/adresa:

Slavonski Brod (grad Slavonski Brod)

dr. Mile Budaka

1a

Nadležni sud:

Trgovači sud u Osijeku – stalna služba u Slavonskom Brodu

MBS 050047123

Temeljni kapital:

20.000,00 kuna

Pravni oblik:

društvo s ograničenom odgovornošću

Osnivači/članovi društva:

Jure Prskalo, OIB: 35541004010

Slavonski Brod, Matije Mesića 35 (jedini osnivač d.o.o./direktor/zastupa društvo samostalno i pojedinačno)